Нам пишуть Перейти до переліку статей номеру 2012:#2
Листи читачів


Шановна пані Ларисо!

Дуже дякуємо за передані книжки, видані редакцією журналу «Кіно-Театр», які так потрібні читачам нашої музично-театральної бібліотеки! Чи можемо ми, з Вашої ласки, звернутися до Вас з проханням? Ми є передплатниками Вашого видання з 1996 року. Хотіли б мати його і далі. Але на 2012 рік зовсім не виділено коштів на періодичні видання. Чи має можливість редакція «Кіно-Театру» благодійно передплатити для Міської спеціалізованої музично-театральної бібліотеки ім. К.С.Станіславського, м. Харків, примірник Вашого журналу? Співробітники й читачі будуть Вам безмежно вдячні.

Харків, 10 грудня 2011

Від редакції: Журнал передплатили.

Шановна пані Ларисо й усі Ваші чарівні, розумні і талановиті дівчата!

Запрошуємо Вас на перезентацію нашого наступного фільму із «Гри долі». До 200-річчя Ференца Ліста. Зазвичай ми в цьому серіалі не знімаємо фільми до ювілеїв і урочистих дат. Але цього разу так збіглися зірки. Фонд «Відродження» виявився більш прихильним до українського кіно, принаймні до нашого проекту. І в результаті маємо фільм про кохання Ференца Ліста і Кроліни Івановської-Вітгенштейн.

14-го грудня. Синя зала. Початок о 18-00.

Галина Криварчук, Студія VIATEL

«Україна. Точка Відліку» в Берліні

30 листопада 2011 року, в рамках показів Українського кіноклубу в Берліні, в святковій залі Посольства України у ФРН демонструватимемо документальний фільм одного з найвідоміших документалістів сучасної України Сергія Буковського «Україна. Точка Відліку» (2011, 90’). Ця стрічка знята кінокомпанією FILM.UA на замовлення та при співпродюсуванні Фонду «Перспективна Україна». Прем’єра відбулася 24 серпня 2011 року на телеканалі «Україна». Поза Україною ця стрічка показується вперше.

В цьому фільмі режисер Сергій Буковський, вдало поєднуючи документальну кінохроніку з рефлексіями свідків подій 1985–1991 років, розгортає картину того, що відбувалося в Україні та навколо України під час прийняття Незалежності. Окрім головного героя фільму – Леоніда Макаровича Кравчука, у фільмі висловлюються Мавло Мовчан, Іван Драч, Левко Лук’яненко, Оксана Забужко, Ярослав Грицак, Станіслав Шушкевич, Семен Глузман, Володимир Яворівський, Мирослав Попович, Збігнев Бжезинський, Джеймс Бейкер, Олесь Доній та інші. Мови фільму: українська, російська, білоруська. Фільм демонструється без англійських субтитрів.

Олександра Бінерт


Корисні статті для Вас:
 
Мей Вест – кінодіва-бунтарка2017-11-11
 
Лист Міністру культури і відповідь Міністерства2018-01-01
 
Біографія як видовище2018-01-01
 

 

 

Перейти до переліку статей номеру 2012:#2

                        © copyright 2024