Редакція Перейти до переліку статей номеру 2015:#2
Вітання з 20-річчям «Кіно-Театру»


Шановна пані Ларисо!

Польський Інститут у Києві засвідчує Вам свою повагу та прагне привітати журнал «Кіно-Театр» із 20-річним ювілеєм. Ваш журнал є чи не єдиним українським виданням, присвяченим українським кінематографу і театру.

На сторінках видання завжди можна знайти цікаву і корисну інформацію про українські і світові тенденції у кіно і театрі. Приємно, що «Кіно-Театр» виявляє неабияку увагу до польського кінематографа і театру. На сторінках журналу частими гостями є видатні польські митці театру і кіно, зокрема Анджей Вайда, Єжи Гофман, Кшиштоф Зануссі, Анджей Северин, Єжи Штур, Ян Новіцький, Анна Димна і багато інших відомих постатей польської культури. Свідченням цього є номер журналу, присвячений польському кіно, що з’явився друком минулого року, а також номер, присвячений польському театру, що незабаром побачить світ.

Від щирого серця бажаємо творчому колективу редакції наснаги, нових цікавих матеріалів, добробуту, великих накладів, а також розумних і зацікавлених читачів.

Ева Фігель, директор Польського Інституту в Києві

Шановна Ларисо Іванівно!

Національна парламентська бібліотека України щиро вітає колектив мистецького журналу «Кіно-Театр» та Вас – його засновника, невтомного дослідника історії українського кіно, керівника Центру кінематографічних студій НаУКМА – зі славним ювілеєм Вашого видання.

Двадцять років збагачує мистецьку ниву України часопис, який на тлі просування української національної ідеї ознайомлює з історією, сьогоденням кінематографії та театру в Україні, кращими зразками світового мистецтва.

Журнал «Кіно-Театр» виконує вкрай важливі функції наукового комен­тування нових кінофільмів та театральних вистав, інформування про широку палітру мистецького життя різних регіонів України.

Працівники бібліотеки з вдячністю визнають, що завдяки матеріалам часопису та численним виданням «Бібліотеки журналу «Кіно-Театр»» завжди можуть задовольнити різноманітні запити користувачів.

Бажаємо колективу часопису здоров'я, миру, багаторічної плідної праці та збільшення кола читачів.

За дорученням колективу – генеральний директор Національної парламентської бібліотеки України, заслужений працівник культури України, віце-президент УБЯ Т.І. Вилегжаніна

Вітаю з 20-літтям «Кіно-Театр»! Хай росте і розвивається, дасть Бог – з’явиться більше можливостей говорити про українське кіно в теперішньому часі.

Виявляється, я познайомилась з «Кіно-Театром» незадовго після його народження, у 1996 чи 1997 році. Пам’ятаю ту мить, коли побачила журнал на стелажі у поштовому відділенні по вул. Стрийській у Львові. Дякую, що «Кіно-Театр» є, він єдиний утримався і далі тримає планку у досі непростий час (якщо говорити про наш кінематограф та загалом теперішню манеру говорити про кіно як про популярний жанр, а не як про мистецтво).  

Многая літа «Кіно-Театру» і його творцям!!!

Ольга Ямборко, мистецтвознавець, викладач Івано-Франківського університету.

Szanowna Pani Redaktor,

na okolicznosc 20-lecia «Kino-Teatru» chcialbym z calego serca pogratulowac Pani oraz redakcji i wszystkim osobom wspolpracuj cym z nim, a takze zyczyc dalszych dlugich lat wydawania tego swietnego periodyku. Wszystkiego najlepszego!

Slawomir Bobowski – redaktor rocznika «Studia Filmoznawcze».

Wroclaw, 11 maja 2015 r.

Люба Ларисо Іванівно!

Вітаю Вас з річницею «Кіно-Театру», бажаю натхнення, запальних ідей та однодумців на наступні 20 років!

З повагаю і подякою – Олена Нестерак, літературознавець. Швейцарія

Вітаю з ювілейною датою улюблене видання, яке вже цілих два десятиліття наполегливо прищеплює українцям любов до мистецтва кіно і театру, розвиває повагу до національної культури, несе інформацію про здобутки культури світової.

Нехай живе магія театру і кіно!

Нехай тривають невсипущі творчі пошуки дослідницьких талантів «Кіно-Театру»!

Тетяна Дениско, журналіст. Полтава,12 травня 2015.


Корисні статті для Вас:
 
Протистояти Голлівудському більшовизму2004-02-11
 
Париж-Монреаль-Торонто2004-02-11
 
Алла Бабенко: «Там багато позитивної енергетики»2004-02-11
 

 

 

Перейти до переліку статей номеру 2015:#2

                        © copyright 2024