Віра Кандинська Перейти до переліку статей номеру 2003:#6
Молодіжний проект «Любов – це...»: Аксінья Куріна
 
Аксінья Куріна
  Аксінья Куріна  
 


Аксінья Куріна — кінокритик, кінорежисер. Закінчила кінознавче відділення кінофакультету КДІТМ ім. І.Карпенка-Карого (майстерня Г.Савченко). В рамках циклу працює над фільмом-дебютом «Мрії здійснюються»:

— За жанром — це різдвяна казка: одного вечора всі герої стають щасливими, мрії здійснюються. Гадаю, фільм буде цікавий не лише дорослим, а й дітям. І водночас мені, кінознавцю за освітою, хотілося б ориґінально розв’язати формальні завдання. Я планую довго працювати з художником і оператором (від них залежить процентів вісімдесят успіху), акторами, монтажем.

— В чому полягатиме ваше новаторство?

— Нічого принципово нового не передбачається. Але це буде свого роду кіноманське кіно: нелінійна оповідь (причина і наслідки міняються місцями), крім того, я планую віддати данину німому кінематографу: запровадити титри на зразок «а в цей час», «минув рік». Буде також епізод «тортометання» (діти кидаються тістечками). Мені цікаво спробувати ускладнену зйомку різними камерами. Гадаю, це буде зовсім не легко, адже в фільмі буде задіяно кілька героїв, 15 дітей, дві собаки. Сподіваюся, що врешті вийде щось дуже гарне.


Корисні статті для Вас:
 
Про життя, людей і красу2004-01-12
 
Молодіжний проект «Любов – це...» : Анна Яровенко2004-01-12
 
Молодіжний проект «Любов – це...»: Аксінья Куріна2004-01-12
 

 

 

Перейти до переліку статей номеру 2003:#6

                        © copyright 2024