Оксана Левкова Перейти до переліку статей номеру 2015:#6
Нам пишуть


Пані Ларисо, дозвольте ще раз подякувати за Вашу прецікаву ідею взяти всі можливі зразки книжок та дисків у Нац. Центрі О. Довженка, у підвалах Мінкульту тощо. Я справді активізувала всіх можливих людей, причетних до процесів виробництва, зберігання та поширення відповідної літератури, в результаті чого багато кінокафедр та кіноклубів сходу і півдня України отримали від мене матеріали. Я всім розповідала, що це Ваша задумка, і Ви навіть не уявляєте, як Вам вдячні сотні людей! Мушу повідомити також, що я підтвердила свої очікування стосовно того, скільки людей знають про Вас, журнал «Кіно-Театр» і факти існування написаних Вами книг та справді діяльного кіноклубу в НаУКМА. Багато хто по-білому заздрить студентам Могилянки саме через це!!

Нещодавно про Вас згадувала на дуже велелюдному круглому столі «Де брати додаткове державне фінансування кіно», організованому «Телекритикою». Мені було приємно це робити...

Бажаю Вам натхнення в усьому, що Ви робите!

Хотіла висловити всі думки оффлайн, на святкуванні ювілею журналу, однак я тоді просто не встигла туди добігти... З повагою та сподіванням на плідну співпрацю – Оксана Левкова, кандидат наук із соціальних комунікацій, директор Всеукраїнської громадської організації «Не будь байдужим!»


Корисні статті для Вас:
 
Протистояти Голлівудському більшовизму2004-02-11
 
Париж-Монреаль-Торонто2004-02-11
 
Алла Бабенко: «Там багато позитивної енергетики»2004-02-11
 

 

 

Перейти до переліку статей номеру 2015:#6

                        © copyright 2024